Ez a képzés már nem elérhető!

IDŐPONT:

2015. május 20. (szerda), 10-16-ig, regisztráció 9-tól!

A KÉPZÉS DÍJA:

Részvételi díj: 24 900 Ft + Áfa / fő

A részvételi díj az ebéd árát nem tartalmazza! Ebéd: az irodaház büféjében vagy a szomszédos Récsei Centerben igény szerint!

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK (tantermi képzés):

  • Amennyiben 2015. április 24-ig regisztrál, 40% KEDVEZMÉNNYEL 14 940 Ft + Áfa / fő áron,
  • amennyiben 2015. április 25. és 2015. május 13. között regisztrál
    35% KEDVEZMÉNNYEL 16 158 Ft + Áfa áron jelentkezhet rendezvényünkre!

WEBINÉRIUM: Részvételi díj: 24 900 Ft + Áfa / fő

webinarium logo1
NEM TUD ELJÖNNI A RENDEZVÉNYRE?
Jelentkezzen WEBINÁRIUMUNKRA!

Miért a WEBINÁRIUM?

  • Mert akár OTTHONRÓL vagy MUNKAHELYÉRŐL is részt vehet a képzésen, csupán internet kapcsolttal rendelkező számítógépre van szükség!
  • mert nemcsak látja, hallja az előadót, hanem kérdezhet is, a képzés interaktív!
  • mert sokkal kedvezőbb áron juthat hozzá, mint egy tantermi képzéshez: nem kell utazási költséget fizetni, azonnal visszaülhet a munkájához, nem megy el a napja…

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK, JELENTKEZÉS ITT: >>>

ELŐADÓK:

  • Fülöp Zsolt uniós pénzügyi szakértő (volt ESZA)
  • Bognár Zsolt uniós pénzügyi szakértő

Előadó: Fülöp Zsolt (2013. ősz)

AJÁNLÓ:

A projekt megvalósítása során költségtípusonként jelentkező dokumentumok körét és azok megfelelőségi szempontjait kívánjuk bemutatni minta dokumentumok felhasználásával, figyelembe véve a gazdasági események folyamatát. Hogyan hívható le a megnyert támogatás? Milyen buktatói lehetnek az elszámolásoknak? Miben változott az elszámolások módját szabályozó Egységes Működési Kézikönyv? Változott az elszámolások benyújtásának módja: teljes elektronizálás.

TÉMAKÖRÖK:

Szerződések, számla tartalma ▪ A kifizetés alátámasztása ▪ Építés, felújítás alátámasztó dokumentumai ▪ Eszköz/ immateriális jószág beszerzésének dokumentumai ▪ Szolgáltatások dokumentumai ▪ Általános (rezsi) költségek ▪ Személyi jellegű költségek ▪ Fizetési jegyzék ▪ Útiköltség, kiküldetés (napidíj és szállás költsége ▪ Könyvvizsgálat ▪ Köztartozás-mentesség igazolása  ▪ Piaci ár alátámasztása ▪ Szabályozó dokumentumok ▪ Finanszírozási módok és típusok ▪ Szállítói előleg  ▪ Teljes elektronizálás ▪ Konzultáció

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK:

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények. A részvételi díj az ebéd árát nem tartalmazza! Ebéd: az irodaház büféjében vagy a szomszédos Récsei Centerben igény szerint!
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536.